Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники продовжують стверджувати, що лікують Тимошенко

Субота, 7 січня 2012, 11:11

Екс-прем'єру Юлiї Тимошенко надається необхiдна медична допомога в межах дiлянки слiдчого iзолятора Качанiвської виправної колонії в Харкові.

Про це повiдомляє прес-служба Державної пенiтенцiарної служби, передає Інтерфакс-Україна.

"Вона продовжує отримувати медикаменти, рекомендованi фахiвцями комiсiї МОЗ, яка оглядала її 4 сiчня поточного року", - наголошується в повiдомленнi.

У пенiтенцiарнiй службi зазначають, що екс-прем'єра в СIЗО оглянула медична комiсiя "з провiдних спецiалiстiв рiзних галузей медицини" на чолi з першим заступником мiнiстра охорони здоров'я Раїсою Моiсеєнко, пiсля чого визнала стан її здоров'я задовiльним.

"Фахiвцi МОЗ України надали рекомендацiї щодо подальшого лiкування Ю.Тимошенко: розширення рухового режиму, проведення лiкувального масажу та комплексу лiкувальної фiзкультури, а також подальшого спостереження в динамiцi лiкарями медичної служби за мiсцем її перебування", - йдеться в повiдомленнi.

Також у прес-службi нагадують, що медкомiсiя МОЗ 5 та 6 сiчня запропонувала Тимошенко проведення заняття з лiкувальної фiзкультури та сеансу лiкувального масажу, але вiд запропонованих процедур екс-прем'єр вiдмовилася.

Водночас прес-секретар екс-прем'єра Марина Сорока відзначила, що Державна пенітенціарна служба дезінформує суспільство, розповсюджуючи інформацію про нібито надання Тимошенко необхідної медичної допомоги.

"Владі не вдалося політично знищити Юлію Тимошенко, увесь світ визнав замовність переслідування лідера опозиції, тому зараз вони намагаються реалізувати сценарій із фізичного знищення, позбавляючи Юлію Тимошенко кваліфікованої медичної допомоги. Навіть у таке велике свято, як Різдво, вони продовжують розповсюджувати неправду",- цитує Сороку офіційний сайт Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування