Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов поки не каже, що список очолить Яценюк

П'ятниця, 2 березня 2012, 13:00

Список "Батьківщини" очолить Юлія Тимошенко.

Про це заявив у п’ятницю перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов під час підписання угоди про об'єднання зусиль на виборах до парламенту між "Батьківщиною" та Народним рухом, повідомляє прес-служба партії.

Стосовно першої п'ятірки майбутнього списку, Турчинов повідомив, що це питання вирішуватиметься на з'їзді, де будуть присутніми не тільки члени партії "Батьківщина", а й Народного руху України, партії "Реформи і порядок" та "Народна самооборона".

Крім того, політик наголосив, що процес єднання опозиції не завершений.

"Відчуваю, що сьогодні немає жодної реальної опозиційної сили, яка б не відчувала і не розуміла важливості і необхідності об'єднання", - зазначив він.

 Турчинов додав, що зараз ведуться консультації з усіма реальними  опозиційними силами з питань об'єднання навколо єдиного партійного списку і списку по мажоритарних округах.

"Вірю, що всі реальні опозиційні сили об'єднаються в один потужний кулак, який захистить Україну і відновить у нас і демократію, і європейську перспективу, і захистить людей", - резюмував Турчинов.

Як відомо, за даними УП список "Батьківщини" може очолити Арсеній Яценюк тоді як начальником штабу буде Олександр Турчинов.

Цікаво, що представники цього тандему вже повідомили, що обговорюють створення такого політичного союзу, на зустрічі опозиціонерів із заступником держсекретаря Філом Гордоном на початку лютого поточного року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування