Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Королевської втекли ще 103 "штики" Тимошенко

П'ятниця, 6 квітня 2012, 14:23

103 члени запорізької "Батьківщини" написали заяви про вихід з партії і вступ до партії Наталії Королевської "Україна – Вперед!".

Про це заявила колишній голова контрольно-ревізійної комісії Ленінської районної парторганізації в Запоріжжі Вікторія Артьоменко, повідомляє прес-служба Королевської.

За її словами, причиною виходу стало "перетворення партії на "кишенькову" організацію, де рішення ухвалюються невеликою групою осіб без урахування інтересів півмільйона партійців".

"Рішення про вихід з партії не було спонтанним. Ми довго спостерігали за негативними змінами в "Батьківщині" і поступовою узурпацією влади її керівництвом", - заявила Артьоменко.

"Плани, оприлюднені 30 березня під час з’їзду, стали останньою краплею. Нас, звичайних партійців, ніхто не питав, як ми бачимо об’єднавчі процеси і хто має очолити виборчий список. Тим не менше, Олександр Турчинов одноосібно оголосив про об’єднання з "Фронтом змін" та "Народною самообороною", - додала вона.

За словами Артьоменко, не менше обурення у партійців викликало і спільне голосування БЮТ і ПР за зміни до виборчого законодавства.

Як відомо, раніше про вихід з "Батьківщини" і вступ до партії Королевської заявили колишній голова Сумської облради, неодноразовий керівник штабу БЮТ у цій області В’ячеслав Шапошнік та член Бюро Миколаївської обласної партійної організації "Батьківщини", голова Доманівської районної партійної організацію Василь Іванченко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування