Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін отримає сьогодні повну владу

Понеділок, 7 травня 2012, 08:04

У Кремлі пройде церемонія інаугурації Володимира Путіна.

Відповідно до змін, внесених в Конституцію РФ у грудні 2008 року, Путін займе цю посаду не на чотири, а на шість років, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Церемонія інаугурації президента Росії не зазнає принципових змін і пройде за сценарієм, аналогічним тому, що був у 2000, 2004 і 2008 рр, розповів голова Геральдичної ради при президенті РФ Георгій Вілінбахов.

На інаугурацію запрошені більш 2 тисяч осіб, усі вони одержать пам'ятну медаль з чистого срібла вагою кілька десятків грам.

Серед гостей, за словами Вілінбахова будуть члени уряду, адміністрації президента, Федеральних Зборів, керівники всіх суб'єктів Федерації, діячі науки і культури. Очікується також присутність дружини першого президента РФ Наїни Єльциної.

Вілінбахов відзначив, що закордонних гостей високого рівня на такій церемонії зазвичай не буває, але, за інформацією "Інтерфаксу", цей раз може вперше стати винятком.

Інаугурацію вперше будуть транслювати в прямому ефірі шість телеканалів - Перший канал, телеканал "Росія-1", телеканал "Росія-24", а також канал НТВ і ТВ-Центр.

Очікується, що відразу після інаугурації Путін підпише указ про складання повноважень урядом РФ, яким доручить йому виконувати обов'язки до формування нового кабінету.

Відповідний указ буде підписаний і щодо чиновників кремлівської адміністрації.

Потім, також 7 травня, Путін має внести в Держдуму кандидатуру Дмитра Медведєва на посаду прем'єр-міністра країни.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування