Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: нам Шухевич дає наказ іти вперед

Неділя, 1 липня 2012, 12:35

У суботу в Калуші на Івано-Франківщині відкрили пам’ятник генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу у день 105-ї річниці від дня його народження.

"Коли ми нині проводимо паралелі про те, як жили, що робили, як боролися і гинули наші герої із сьогоднішнім життям, то маємо усвідомлювати, що сучасна Україна постала завдяки Роману Шухевичу, Євгену Коновальцю, Степанові Бандері і багатьом мільйонам українців, які поклали голови за нашу незалежність", - сказав під час відкриття пам’ятника лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Ми повинні взяти все те найкраще, ті дороговкази, які нам дали Шухевич, Бандера, Коновалець та інші й добитися того, аби Україна була справді Українською державою, щоб донєцкій кримінально-олігархічний клан пішов геть!", - цитує Тягнибока прес-служба "Свободи".

Він зазначив, що щойно повернувся з Донбасу, де побачив, що чимало людей розчаровуються в майбутньому України. Однак, за словами Тягнибока, якби свого часу розчарувався Шухевич і його поплічники, сьогодні не було б України.

"Сьогодні нам Шухевич дає наказ – маємо йти вперед, боротися, попри всі ті розчарування, попри те, що багатьом здається, що немає завтрашнього дня", - резюмував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: