Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко сталося покращення - лікар

Понеділок, 9 липня 2012, 17:39

Стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко вдалося стабілізувати, заявляє її лікуючий лікар з клініки "Шаріте" Лутц Хармс.

Про це Хармс сказав журналістам у понеділок біля ЦКБ № 5, де проходить лікування екс-прем'єр, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми спостерігаємо деяке стабільне поліпшення. Але ми лікуємо Тимошенко тільки протягом 6 тижнів після закінчення голодування. Її самопочуття залежить від ряду факторів. Поліпшення спостерігається, але будемо дивитися, як буде хвороба проходити далі", - сказав він.

Хармс підкреслив, що лікарі клініки "Шаріте" незадоволені ефективністю лікування.

"Але у випадку, коли хвороба стала хронічною, тому що не лікувалася протягом декількох місяців до того, очікувати якихось проривів протягом такого короткого часу неможливо", - додав він.

У свою чергу головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федак вручив Хармсу прохання представників медичної громадськості міста про зустріч для обговорення методики лікування Тимошенко.

"Ми пропонуємо зустрітися завтра о 14,00 тут у лікарні. Ми говоритимемо про методики лікування, а не про професійні таємниці, про які ви не зможете розповісти українським лікарям", - сказав Федак, звертаючись до Хармса в понеділок перед входом до лікарні.

Німецькій лікар погодився на таку зустріч за умови, якщо не заперечуватиме Тимошенко.

"Це дуже делікатна ситуація Я на таку зустріч має отримати згоду пацієнтки", - сказав Хармс.

Він також зазначив, що хотів би знати, хто буде присутній на цій зустрічі. Федак пообіцяв передати відповідний список у вівторок вранці.

Хармс повідомив, що обговорив подальші кроки щодо лікування Тимошенко з лікарями ЦКЛ № 5.

"Сьогодні ми обговорили з лікарями подальші кроки з діагностики та лікування. З ними у нас наразі невирішених питань немає", - наголосив Хармс.

Як відомо, у понеділок захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що стан здоров'я екс-прем'єра останнім часом погіршився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: