Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На екс-заступника губернатора завели справу по фонду Ульянченко

Понеділок, 6 серпня 2012, 18:46

Проти колишнього заступника губернатора Київської області Ростислава Яреми порушено кримінальну справу.

Його звинувачують в перевищенні влади і підробці документів в процесі реалізації благодійного проекту "Зігрій любов'ю дитину", повідомляє "Фокус" з посиланням на постанову суду.

В документі зазначено, що чиновник підписав документ, в якому замість реквізитів на переказ грошей Київської облдержадміністрації значилися дані недержавного фонду "Велика родина".

"Таким чином, був підірваний авторитет адміністрації через невиконання обов'язків з надання благодійної допомоги чотирьом сім'ям", - зазначено в постанові.

Крім того, в постанові йдеться, що службовці адміністрації неодноразово пропонували багатодітним сім'ям вирішити питання соціально-побутових питань за умови виділення значно менших сум, ніж ті повинні були отримати по документам.

Зараз Єрема знаходиться на підписці про невиїзд.

Проект "Зігрій любов'ю дитину" був заснований в 2007 році з ініціативи президента Віктора Ющенка.

В рамках його реалізації за рахунок українських бізнесменів обіцяли поліпшити житлові умови багатодітним сім'ям. Главою Нацради стала дочка президента Віталіна Ющенко.

Фонд "Велика родина", що фігурує в справі, зараз очолює Віра Ульянченко - глава Київської облдержадміністрації в 2006-2009 роках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...