Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму виганяють татар із влади

Вівторок, 7 серпня 2012, 11:45

На сьогодні керівні посади в Криму продовжують займати лише чотири представника кримських татар.

Про це пише кримськотатарська газета Авдет.

За останні два роки з керівного складу міністерств, республіканських комітетів та райдержадміністрацій в Україні та Автономній Республіці Крим з числа кримських татар було звільнено 19 співробітників.

Зокрема, з 2010 року до липня 2012 року Юсуф Куркчі звільнений з посади заступника голови держкомітету у справах національностей та релігій, Раєт Сеттаров - з посади міністра праці і соціальної політики Криму, Айдер Аблятипов – з посади заступника міністра освіти і науки Криму, Таїр Мусаєв - з посади заступника міністра охорони здоров'я Криму.

Також звільнені Енвер Салієв - з посади першого заступника міністра житлово-комунального господарства Криму, Ісмет Заатов – з посади заступника міністра культури Криму

Крім того, скорочена посада заступника республіканського комітету Криму у справах релігії, яку займав Айдер Булатов.

Таким чином, станом на 1 серпня 2012 року в керівному складі АР Крим перебувають лише четверо кримських татар, рекомендованих безпосередньо кримськими татарами.

А саме: заступник голови ради міністрів Криму Азіз Абдуллаєв, заступник постійного представника президента в Криму Ібраїм Мамутов, голова постійної комісії Верховної Ради Криму з міжнаціональних відносин і проблем депортованих громадян Ремзі Ільясов та голова Бахчисарайської райдержадміністрації Ільмі Умеров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...