Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губський каже, що голови ДВК, які приписали йому голоси, опозиціонери

Неділя, 4 листопада 2012, 11:28

Кандидат у депутати в 197 окрузі (Канів) Богдан Губський заявляє, що голови ДВК, які нібито допустили фальсифікації, призначені за квотою опозиціонера Леоніда Даценка.

"Заява, поширена прес-службою ВО "Батьківщина" щодо спроб фальсифікації протоколів дільничних виборчих комісій 197-го виборчого округу, є свідомою провокацією з боку кандидата в депутати Леоніда Даценка", - цитує Губського його прес-служба.

Він також зазначив, що голови згаданих ДВК є близькими довіреними особами Даценка і протягом всієї виборчої кампанії працювали проти Губського.

"Дана схема поведінки не є випадковістю, оскільки сам Леонід Даценко фактично об’єднав свої зусилля з провладним кандидатом в боротьбі проти мене",- сказав він.

Раніше прес-служба "Батьківщини" повідомляла , що представники опозиції виявили спроби фальсифікації на користь Губського через схему "уточнення" протоколів.

Згідно з нею, підконтрольні Губському члени окружної комісії повертають протоколи на доопрацювання до ДВК. У свою чергу члени ДВК в уточнених протоколах змінюють результат на користь Губського. До його результатів додають в середньому 200-300 голосів за рахунок інших непрохідних кандидатів.

Цю схему було виявлено та зупинено, зазначили в прес-службі.

Також прес-служба "Батьківщини" повідомляє, що у неділю в Каневі під приміщенням ОВК № 197 опозиція скликає народне віче.

Натомість влада намагається цьому перешкодити і у примусовому порядку збирає свій мітинг на підтримку провладного кандидата Губського.

Голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика вимагає від сільських голів району прибути до Канева і привезти з собою щонайменше по 20 мешканців "для участі у мітингу на підтримку "незалежного" кандидата-самовисуванця Богдана Губського", - йдеться в повідомленні.

Окружна виборча комісія, згідно сайту ЦВК, станом на 12:00 опрацювала лише 73.28% протоколів. Перемагає висуванець партії "Батьківщина" Леонід Даценко (34,21%), у Губського – 30,69%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...