Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОВК 197: Міліція каже, що "Беркут" не застосовував сили

Середа, 7 листопада 2012, 09:52

Силового протистояння між бійцями Беркута та громадянами на ОВК №197 у Каневі не було.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міліції.

"На Черкащині працівники міліції забезпечили безперешкодне вивезення виборчих протоколів за результатам голосування по партійним спискам до ЦВК", - зазначають в повідомленні.

Міліція повідомляє, що у вівторок близько 22-00 години до Канівського МВ УМВС звернувся голова ОВК № 197, який заявив, про те, що група осіб на чолі з депутатом Андрієм Шевченком, перешкоджають роботі виборчої комісії.

"Для забезпечення громадського порядку до приміщення окружної виборчої комісії було направлено співробітників спецпідрозділу "Беркут"", - повідомляє міліція.

У середуа близько 5-00 години ранку співробітники спецпідрозділу „Беркут" створили „живий коридор" та дали змогу голові ОВК разом з двома членами комісії безперешкодно зайти до приміщення комісії та забрати протоколи комісії за результатами голосування по партійним спискам, щоб відвезти їх до ЦВК.

"Силового протистояння між співробітниками спецпідрозділу „Беркут" та громадянами не було. За допомогою до лікарів ніхто з присутніх не зверталися", - підкреслює міліція.

В повідомленні також йдеться про те, що пізніше, під час повернення працівників спецпідрозділу "Беркут" до Канівського міськвідділу на службовому автобусі "БОГДАН" їх обігнав автомобіль "ТОЙОТА ПРАДО", водій якого почав перешкоджати руху автобусу та в подальшому скоїв з ним зіткнення.

По факту ДТП складено адміністративний протокол, постраждалих не має.

Близько шостої години ранку 30 осіб на чолі з депутатами Шевченком та у депутати Даценком невдоволені діями працівниками міліції прибули до приміщення Канівського МВ УМВС в Черкаській області та наданий час проводять пікетування.

Як відомо, раніше з'явилася інформація про те, що у Каневі команда Богдана Губського разом зі спецпідрозділом міліції "Беркут" викрала протоколи і печатку з окружної виборчої комісії №197, застосувавши силу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...