Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Караван" каже, що вже роздав 100 тисяч за "караванського стрілка"

П'ятниця, 7 грудня 2012, 10:29

100 тисяч, які обіцяли за інформацію про "караванського стрілка", київський ТЦ "Караван" розділив між львів'янином і родинами трьох убитих охоронців.

Як розповіли в "Каравані" газеті "Комсомольська правда в Україні", 50 тисяч гривень отримав львів'янин, який упізнав у підозрюваному Ярослава Мазурка, а ще 50 тисяч поділили на три частини й віддали родинам загиблих охоронців.

Киянину Андрію, який знайшов тіло Мазурка 7 листопада, нічого не виплатили. Охоронцю, який вижив після поранень, як повідомлялося, – теж.

"Та ми уже все виплатили!", - запевнили в "Каравані".

"Гроші розподілили так: 50 тисяч гривень отримала та людина, яка першою подзвонила в міліцію й сказала, що упізнавала в "караванському стрілку" Ярослава Мазурка", - сказав співрозмовник у ТЦ, підтвердивши, що це – мешканець Львівської області.

"Він дивився телевізор, де показували відео з "Каравану" і впізнав злочинця. Ми вже передали цій людині гроші. Інші 50 тисяч поділили на три рівні частини й віддали родинам загиблих охоронців. Віддали ще в день похорону хлопців", - додав співробітник "Каравану".

Щодо винагороди для киянина Андрія, який знайшов тіло Мазурка, у ТЦ зазначили: "Наскільки нам відомо, труп знайшов не він особисто, а його собака (такса на прізвисько Портос), а платити гроші собаці, самі розумієте, – нерозумно. Тож Андрію розраховувати немає на що".

Андрій відреагував на це різко: "По-перше, труп знайшла не собака. Тіло в кущах помітила моя дружина. По-друге, я це так просто не залишу. Я вже найняв адвоката, який буде розбиратися з "Караваном".

Як відомо, 26 вересня в київському ТЦ "Караван" чоловік улаштував стрілянину, у якій убив трьох охоронців і поранив іще одного охоронця торгівельного центру.

Тоді ж керуючий торгового центру заявив: "Тому, хто надасть будь-яку інформацію про злочинця, буде виплачена винагорода в розмірі 100 тисяч гривень".

Слідство ідентифікувало у стрілку уродженця Львова Ярослава Мазурка. Він був оголошений у розшук. 7 листопада його тіло знайшли в Києві з документами й зброєю.

Вважають, що він покінчив життя самогубством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування