Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бригінець каже, що Кириленко розвалює фракцію

П'ятниця, 1 лютого 2013, 18:46

Повернення чотирьох нардепів "Батьківщини" до членства у партії " За Україну!" ускладнило ситуацію в середині фракції і опозиції.

Про це заявив депутат від фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець, цитує його прес-служба.

"Гра на посилення окремих депутатів в опозиції триває постійно. Але так далеко не заходив ще ніхто", - заявив він.

"Свого часу, коли В'ячеслава Кириленка призначили головою Комітету з питань культури і духовності, лідери "Батьківщини" пояснили мені, що це політичне рішення. Певно, таким чином, намагалися утримати групу Кириленка в складі об’єднаної опозиції. Але, очевидно, що ціна виявилася не надто високою", - зауважив Бригинець.

Депутат передбачає, що "найімовірнішим продовженням цієї історії стане офіційне створення інших політичних і партійних груп всередині об’єднаної опозиції".

"Таким чином, замість згуртування і об’єднання, яке відстоюємо ми з Олесем Донієм, почався інший процес, який керівництво об'єднаної опозиції "Батьківщина" повинне зупинити, якщо, звичайно, воно не зацікавлене в розвалі фракції", - наголосив Бригинець.

Він пообіцяв, що 4 лютого на засіданні фракції поставить питання про зняття Кириленка з посади заступника голови фракції.

Як відомо, 1 лютого народні депутати В’ячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко та Олег Медуниця поновили своє членство у політичній партії "За Україну!".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування