Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колеснікову поставили у кабінеті туалет

Вівторок, 5 лютого 2013, 11:39

Протягом канікул Верховної Ради у службовому кабінеті "регіонала" Бориса Колеснікова було здійснено термінове спорудження індивідуального санвузлу.

Про ці роботи "Українська правда" дізналася від депутатів, що працюють в будівлі парламентських комітетів по вулиці Садовій, 3-а.

Кабінет Колеснікова знаходиться на дев'ятому поверсі. Кореспондент УП побував на місці, де здійснюють ремонт.

"У коридор виставлено меблі, вздовж яких лежить зірване з підлоги килимове покриття. Прямо на виході з ліфту - будівельні матеріали. Далі - двері до службових апартаментів Колеснікова. Офіційно Колеснікову виділено кабінети 927, 928 та 929, де має розміститися депутат, приймальня та помічник. Але реально - на додачу до цих трьох Колесніков розпоряджається ще кабінетами 930 та 931", - сказано у статті.

Сам Колесніков у коментарі "Українській правді" заявив, що робить ремонт власним коштом. На запитання, навіщо йому індивідуальний санвузол, він сказав: "Я собі ніяких додаткових опцій не замовляв".

Водночас депутати попереднього скликання свідчать, що раніше голова транспортного комітету не мав свого санвузлу.

Минулого місяця "Українська правда" писала про масштабний ремонт у бюджетному комітеті. Знесення стін разом з обладнанням персонального санвузлу робилося для голови комітету, визначного "донецького" депутата Євгена Гєллєра.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування