Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чи буде у четвер допит за участі Тимошенко, поки невідомо

Середа, 6 лютого 2013, 18:04

Питання участі або неучасті екс-прем'єра Юлії Тимошенко в допиті свідка у "справі Щербаня" в четвер залишається наразі не вирішеним.

Про це сказав "Інтерфакс-Україна" помічник голови Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко в середу.

"Сьогодні відповіді на це запитання немає - швидше за все, його буде вирішено завтра до обіду, тобто ми очікуємо від засудженої відповідної відповіді", - сказав він.

У свою чергу, захисник Тимошенко Сергій Власенко розповів, що ні він, ні інші захисники екс-прем'єра не отримували від неї жодної інформації щодо її згоди або незгоди узяти участь в засіданні в четвер, як запропонував суд.

"Тимошенко - єдина засуджена в Україні, яка на відміну від інших, позбавлена права щодня здійснювати телефонні дзвінки, зокрема для надання інформації своїм захисникам", - наголосив він.

Як відомо, в середу слідчий суддя Печерського райсуду Києва Оксана Царевич перенесла проведення слідчих дій у режимі відеоконференції в рамках розслідування вбивства депутата Євгена Щербаня на прохання Тимошенко на четвер, 7 лютого, 14.00.

На засіданні в середу в будівлі Апеляційного суду було заплановано проведення слідчої дії - допиту свідка у "справі Щербаня". У цій слідчій дії також мала узяти участь Тимошенко.

Захисники Тимошенко заявляють, що їх невчасно повідомили про ці слідчі дії, а сама Тимошенко дізналася про них напередодні увечері.

За їхніми словами, в суді буде допит "професійного слідчого", який давно співпрацює з органами і буде озвучувати будь-яку версію влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...