Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Калєтнік дізнався, що "Батьківщину" покинуть іще кілька депутатів

Субота, 6 квітня 2013, 12:25

Перший віце-спікер ВР Ігор Калєтнік прогнозує найближчим часом вихід із фракції "Батьківщина" ще кількох депутатів.

Про це він заявив в інтерв’ю "Голосу України", повідомляє прес-служба першого віце-спікера.

"Ці люди (депутати, які вийшли з фракції – УП) – не останні серед депутатів, які вийдуть із фракції опозиції. У найближчий час фракцію покинуть ще декілька чоловік", - сказав він.

"Конфлікти в партії вже винесені у публічну площину. Тому спостерігаючи за цими конфліктами, окремі депутати з Батьківщини прийняли таке рішення. Яке показало справжню сутність навіть не опозиції, а Батьківщини зокрема", - вважає Калєтнік.

Він також відзначив, що вихід чотирьох депутатів з фракції "Батьківщини" підтверджує той факт, що формування списків цієї політичної сили для участі у парламентських виборах 2012 року відбувалось не прозоро і не за ідеологічними переконаннями.

Як повідомлялося, спікер Володимир Рибак на виїзному засіданні парламенту 4 квітня оголосив, що народні депутати Олег Канівець, Віталій Немілостивий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар вийшли зі складу фракції "Батьківщина".

Після цього перший заступник глави фракції Партії регіонів Михайло Чечетов висловив думку, що з фракції "Батьківщина" вийде ще близько 20 депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: