Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіну й Кирилу все одно збираються влаштувати протест

П'ятниця, 26 липня 2013, 13:18

27 липня о 9:30 у Києві поблизу "Українського дому" відбудеться акція протесту проти приїзду в Україну проти президента Росії та патріарха Московського і всієї Русі Кирила.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода", називаючи їх "кремлівськими емісарами Владіміром Гундяєвим і Владіміром Путіним".

Заступник голови парламентської фракції "Свобода" Юрій Сиротюк заявив "Українським новинам": "Є механізми, які дозволять нам законно, у певний спосіб (провести акцію)... Акція протесту буде, і вона буде в межах чинного законодавства".

Крім того, виданню "Тиждень.ua" у Київської міськдержадміністрації повідомили, що Українська народна партія "Рух" планує провести акцію проти Російської православної церкви за участю 100 осіб на Європейській площі 27 липня з 9:00 до 14:00.

Як відомо, 25 липня Київський окружний адмінсуд ухвалив рішення про заборону "Свободі" проводити акції протягом 27-28 липня 2013 року на центральних вулицях Києва.

Раніше, 19 липня, цей же суд заборонив проводити та організовувати акції до кінця липня народному депутату від "УДАРу" Сергію Капліну, який координує "врадієвську ходу".

Суд аргументував заборону тим, що в ці дні заплановані заходи до 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування