Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нової справи проти Тимошенко наразі немає - депутат

Понеділок, 4 листопада 2013, 20:10

Нової справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко наразі не порушено.

Про це заявив депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський в ефірі 5 каналу, коментуючи заяву лідера фракції Олександра Єфремова про те, що початок судового процесу у США та Швейцарії у справі по Тимошенко вплине на рішення Партії регіонів щодо голосування за лікування засуджених за кордоном.

"Дрібні політичні шахраї. Справа в тому, що ніякої справи… Єфремов тільки що брехав. Ну, Єфремов, бреше не перший раз. Немає ніякої справи", - запевнив він.

"Міністерство доходів і зборів за державний кошт заплатило суму "Х" (ми потім знайдемо ту суму) адвокатській компанії, щоб вона шукала гроші Тимошенко. То вони придумали якесь вбивство. Клоунів виводили в суд, показували і всі сміялись. То вони півроку розказували про якісь "опеля", потім про якісь "кіотські протоколи". Тепер за суботу-неділю нова псевдосенсація", - уточнив депутат.

Пашинський запевнив, що "Тимошенко ніколи не була фігурантом справи Лазаренка".

"Є окрема ухвала суду, що Тимошенко не є фігурантом справи. Суддя Дженкінс Мартін виніс це ще у 2004 році", - зазначив він.

Міністерство доходів і зборів розпочало судовий процес у США та Швейцарії у справі про розкрадання $200 мільйонів, серед фігурантів якої є екс-прем'єри Юлія Тимошенко та Павло Лазаренко.

Фірма Lawrence Graham, яку залучило міністерство, відома в Україні своєю співпрацею з НАК "Нафтогаз України".

На переконання захисника Тимошенко Сергія Власенка нові звинувачення на її адресу є спробою маніпулювання інформацією для зриву підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування