Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: у "групу зриву саміту" ми до "Регіонів" не прийдемо

Середа, 6 листопада 2013, 11:44

Опозиційні депутати не братимуть участі у робочій групі щодо вирішення питання лікування засуджених за кордоном, якщо її діяльність буде спрямована на затягування часу у вирішенні питання Юлії Тимошенко.

Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, коментуючи відповідну ініціативу Партії регіонів.

Він висловив переконання, що затягування часу до саміту у Вільнюсі є головною метою провладної фракції.

"Якщо робоча група, для того щоб у найкоротший термін прийняти законопроект Анжеліки Лабунської і відповідним чином підписати угоду у Вільнюсі, то ми на таку групу звичайно погодимося. А якщо робоча група, як завжди, для того, щоб затягнути процес до 28 листопада, а саме це у них є в голові, то доцільність цієї робочої групи м’яко кажучи сумнівна", - зазначив Яценюк.

"Ми в групу зриву саміту з Партією регіонів вступати не будемо", - додав він.

"Для того, щоб рухатись далі щодо законопроектів по Юлії Тимошенко нам треба провести політичні консультації в першу чергу із нашими європейськими партнерами", - уточнив політик.

Раніше депутат від Партії регіонів Володимир Олійник в черговий раз закликав опозицію до створення робочої групи, яка б ухвалила "політико-правове рішення щодо питання Тимошенко".

У четвер у сесійному залі мають розглядатися низка законопроектів щодо можливості лікування засуджених закордоном. Прийняття такого закону дозволить ув’язненому екс-прем'єру Юлії Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини, що є однією із умов щодо підписання угоди про асоціацію із ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...