Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді позачергово розглянуть пропозиції про лікування Тимошенко за кордоном

Субота, 9 листопада 2013, 18:37

Комітет із питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності збереться на позачергове засідання в понеділок 11 листопада для розгляду пропозицій робочої групи з підготовки законопроекту "Про виїзд за кордон на лікування Юлії Тимошенко".

Як повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина", засідання комітету відбудеться о 15:00.

Як заявив голова комітету Андрій Кожем'якін, у понеділок о 12:00 перед засіданням комітету відбудеться засідання робочої групи з підготовки законопроекту "Про виїзд за кордон на лікування Юлії Тимошенко".

"Профільний комітет розгляне всі рекомендації робочої групи", - наголосив Кожем'якін.

Також на засіданні комітету також буде підготовлено до другого читання законопроект "Про прокуратуру", поданий президентом України.

Як відомо, 8 листопада Верховна Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон, який повинен вирішити "питання Тимошенко". З тринадцяти місць у цій комісії опозиції віддали 5.

"Регіонал" Володимир Олійник заявив, що засідання робочої групи відбудеться в понеділок о 12:00. За його словами, парламентарі розглядатимуть всі підготовлені законопроекти.

9 листопада спікер ВР Володимир Рибак підписав розпорядження, яким затверджено персональний склад Тимчасової робочої групи з підготовки законопроекту щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування