Опозиція заявляє про фальсифікацію виборів на Київщині

Понеділок, 16 грудня 2013, 00:35

У 94-му виборчому окрузі на Київщині відбулися масові фальсифікації на користь провладного кандидата Руслана Бадаєва, заявляють в Батьківщині.

Як повідомляє пресс-служба політсили, спостерігачі від опозиції зафіксували, що вкидання бюлетенів за Бадаєва відбувалося на кожній виборчій дільниці.

"Вже зараз зрозуміло, що за результатами голосування використаних бюлетенів має виявитися набагато більше, аніж кількість виборців в окрузі", - підкреслюють опозиціонери.

За даними опозиції, кількість порушень у окрузі перевищує сім сотень

"Влада контролювала волевиявлення людей, а під дільницями скуповувалися голоси виборців. На окрузі діяла група фальсифікаторів з Ірпеня, які влаштовували "каруселі", - говориться в повідомлення.

Члени Батьківщини стверджують, що вкидання бюлетенів в крайню праву виборчу скриньку на багатьох дільницях забезпечило аномально високу явку

"Вибори в 94-му виборчому окрузі цілком сфальшовані, і це є підставою для скасування результатів виборів" - наголосили  у Батьківщині.

Раніше в Батьківщині заявили про фальсифікацію виборів на окрузі №194.

Додамо, що в Свободі повідомили про фальсифікації на 223 окрузі. 

"На дільничних комісіях на Сирці та Нивках у Києві відбулися масові вкидання бюлетенів. Під час сортування бюлетенів оголошують по 30 поспіль за Пилипишина. На цих дільницях відразу стрибнула явка більш ніж на 5%", - заявив єдиний кандидат від об’єднаних сил опозиції у цьому окрузі свободівець Юрій Левченко.

"На дільницях, де ми перемагаємо, нашим членам ДВК не видають протоколи та намагаються виносити бюлетені з дільниць. Майже біля кожної дільниці чергує автобус із "тітушками" – стверджує він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування