Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб спротиву залишиться у будинку профспілок, бо "де-факто договір дійсний"

Понеділок, 6 січня 2014, 15:19

Комендатурі Штабу національного спротиву "не було пред’явлено рішення в оригіналі" щодо припинення терміну дії оренди революціонерами  Будинку профспілок, тож штаб залишиться у приміщенні

Про це заявив комендант Будинку профспілок, народний депутатів від "Батьківщини" Степан Кубів, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Термін дії, де-факто, закінчився він 25 грудня. А 30 числа були виставлені рахунки за оренду, за комунальні послуги, і ми їх оплатили безготівкою. Коли підприємство приймає зобов’язання через банківську установу по безготівці – це є визнанням угоди", - заявив Кубів.

Як відомо, раніше у Федерації профспілок України заявляли, що добровільно надали частину своїх приміщень мітингувальникам.

25 грудня дія угоди про оренду Будинку профспілок завершилася. Опозиція хоче продовжити оренду Будинку профспілок ще на три місяці.

28 грудня голова ФПУ Юрій Кулик заявив, що ФПУ не продовжуватиме договір оренди Будинку профспілок з організаторами Євромайдану.

За його словами, 25 грудня Президія ФПУ більшістю голосів ухвалила рішення не продовжувати термін дії договорів про оренду учасниками Євромайдану окремих приміщень Будинку спілок.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...