Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Позафракційний депутат: Питання нового уряду відійшло на другий план

Середа, 5 лютого 2014, 13:31

Консультації щодо формування нового уряду в парламенті не ведуться, стверджує позафракційний депутат Ігор Єремеєв.

Про це він сказав в інтерв’ю "Радіо Свобода".

За його словами, це питання відійшло на другий план, поступившись конституційній реформі.

"Є лише певні чутки про те, хто може стати прем’єр-міністром… Точно можу сказати, що на сьогоднішній день жодних перемовин не ведеться", - каже депутат.

"Ми ще не розуміємо, яка може бути конфігурація уряду. Наскільки президент готовий піти на технічний уряд", – зазначив він.

Технічний уряд, на думку депутата, мав би очолити прем’єр-міністр, "який не бачить себе президентом", а також готовий почути як владу, так і опозицію.

У середу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов відмовився коментувати питання призначення нового прем'єра голова фракції ПР, сказавши, що його призначення входить до компетенції президента.

"60 днів з моменту відставки у президента є для того, щоб визначиться з даного питання. Йдуть консультації. Я вважаю, що, можливо, наступного тижня, президент висловить свою точку зору. Виходячи з цього парламент буде приймати рішення", - сказав він.

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок висловив припущення, що провладна більшість "спробує протягнути прокремлівську кандидатуру на посаду прем'єра".

Як відомо, 28 січня Микола Азаров подав у відставку з посади прем’єр-міністра. Президент задовольнив цю заяву і відправив у відставку весь уряд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: