Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сепаратисти готують відсторонення влади в Миколаєві

Понеділок, 3 березня 2014, 20:25

Організатори проросійських мітингів у Миколаєві планують організувати в місті власні вибори і усунути нинішню місцеву владу від управління.

Як повідомляють НикВести, про це свідчить документ, з яким один з лідерів сепаратистів Костянтин Тістол прийшов на переговори в Миколаївську обласну раду.

Судячи з плану дій 3 березня в 9:00 сепаратисти провели переговори з представниками партій та громадських організацій в обкомі КПУ.

 

А о 18:00 біля пам'ятника героям-ольшанцям мітингувальники займалися формуванням списку кандидатів для презентації їх народу.

У вівторок, 4 березня, планується проведення прес-конференції, після чого ввечері знову пройде презентація кандидатів.

Судячи з усього йдеться про своєрідний праймеріз, коли перед виборами кандидатів представляють на попередні оглядини виборцям.

У середу, 5 березня, сепаратисти планують вимагати від депутатів місцевих рад підтримати резолюцію до Верховної Ради про визнання діючої влади нелегітимною, а також заявити про проведення референдуму про статус території Миколаївської області одночасно з Севастополем.

Далі в документі наголошується, що навіть якщо миколаївські депутати погодяться визнати державну владу нелегітимною, то сепаратисти все одно усунуть їх від виконання обов'язків і передадуть владу "координаційному народному раді".

І лише пройшовши процес люстрації, вони зможуть знову повернутися до виконання своїх обов'язків.

За деякими даними, подібні провокації заплановані на 5 березня і в інших містах України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування