Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Русский блок" у Севастополі розповів, за що затримали побитих євромайданівців

Неділя, 9 березня 2014, 15:36

У Севастополі після сутичок між проросійськими мітингарями та активістами на мітингу з нагоди 200-річчя Шевченка є затримані.

Як повідомили у спільності Євромайдан SOS, хлопців, які були в райвідділку, вже випустили.

"Вони проходили як потерпілі. Попередньо їх затримали "дружинники" біля пам'ятника Шевченку. Були й такі - чоловік і дружина - яких витягли з маршрутки. Міліція поки виконує функцію рятувальників. Дехто з потерпілих поїхав знімати побої",- зазначено у повідомленні.

Разом з тим партія "Русский блок" заявляє, що в результаті сутичок біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Севастополі силами самооборони "Русского блока" були затримані 12 осіб, повідомляють "Українські новини".

"Затримали 12 осіб, які кидалися на людей похилого віку і вигукували провокаційні гасла. Це заїжджі провокатори. У них виявлені газові балончики та ножі", - заявили у партії.

За інформацією "Російського блоку", затриманих передали в міліцію, співробітники міліції встановлює їх особи.

Як відомо, біля пам'ятника Шевченку  сталася сутичка між учасниками проросійського мітингу та активістами з українськими прапорами і плакатами з закликами до миру між Росією і Україною.

На площі з'явилися люди з прапорами Росії і "Русского блока", які агресивно реагували на спроби за говорити з ними. Між сторонами зав'язалася коротка бійка, хтось скористався газовим балкончиком. Міліції вдалося розняти учасників бійки.

Разом з тим журналіст ВВС Бен Браун у своєму Twitter, повідомив, що на про-український мітинг напали учасники мітингу про-російського: українців побили, використовуючи кулаки і нагайки, ще одну людину серйозно побито ногами.

Фото Reuters
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...