Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські дипломати "тролять" МЗС РФ за фейки "з бородою"

Вівторок, 1 квітня 2014, 13:29

Міністерство закордонних справ України закликало російський МЗС користуватися лише перевіреною інформацією.

Про це йдеться в офіційному коментарі на сайті відомства.

В МЗС України звернули увагу на коментар Департаменту інформації та преси МЗС Росії "щодо планів української влади залучити до охорони правопорядку іноземні приватні компанії".

"Нас зовсім не здивувало поширення російськими колегами чергової брехні. Ми до цього вже навіть звикли", - зазначено в коментарі.

"Дивує інше: МЗС Росії став користуватися джерелами, якими гидують навіть середньої руки газети. Цю, з дозволу сказати, "новину" ще 2 березня, не надавши звичайно ніяких доказів, вкинув до інформаційного простору один блогер (колеги, що ж ви вагалися цілий місяць?). Потім її передрукували кілька "жовтих" газет і підконтрольних Кремлю ЗМІ", - вказують дипломати.

МЗС Росії чомусь не зупинило те, що згадана в його коментарі компанія "Academi" ще 17 березня у своєму прес-релізі спростувала цю "сенсацію", зазначають в україньскому зовнішньополітичному відомстві.

"Воістину, для досягнення цілей всі засоби згодяться, навіть коли джерело – ОБС ("один блогер сказав"). Ось тільки як же ж треба недооцінювати власний народ, щоб розраховувати, що росіяни продовжуватимуть вірити подібній брехні", - наголошують в МЗС України.

"На майбутнє підказуємо колегам місце, де такої "достовірної"  інформації справжній клондайк - www.stopfake.org", - резюмується в коментарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...