Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмін запевняє, що до розгону Майдану руки не докладав

Вівторок, 8 квітня 2014, 16:26

Кандидат у президента Ренат Кузьмін заявляє, що під час Майдану очолюване ним в РНБО управління займалося виключно аналізом стану протидії корупції.

Про це екс-заступник секретаря РНБО і колишній перший заступник генпрокурора заявив, представляючи свою передвиборчу програму, повідомляє "Радіо Свобода".

"Цей аналіз готувався з жовтня 2013 року по лютий місяць 2014 року. Цей аналіз є вагомим, 198 сторінок тексту. Я мав стосунок виключно до цього", - сказав Кузьмін.

На запитання, чи викликали його до Генеральної прокуратури на допити у зв’язку з його діяльністю на посаді першого заступника колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, зокрема справами проти Юлії Тимошенко, він порадив журналістам звертатися до прес-служби відомства.

"У прокуратурі я не працюю з 4 жовтня 2013 року. Сьогодні я тут намагаюся донести до вас основні положення передвиборчої програми. Якщо вас цікавлять справи, пов’язані з відомими подіями, вам варто звернутися за консультацією до прес-служби Генеральної прокуратури", - заявив Кузьмін.

Як кандидат у президенти він позиціонує себе як російськомовного українця, сина просто шахтаря з Донбасу.

Кузьмін пропонує переправляти громадянам України частину доходів від природних ресурсів.

Він також вважає, що українці повинні самостійно вирішувати питання свого державного устрою і пропонує створити "Об’єднані штати Європи в Україні".

Проблеми сепаратизму на сході України Ренат Кузьмін не коментував.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування