Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Стрілок" каже, що з московською елітою не на зв'язку, але просить допомоги

Понеділок, 5 травня 2014, 20:23

Ігор Стрєлков відомий під прізвиськом "Стрілок", за деяким даними, він же – диверсант Ігор Гиркін, запевняє, що не підтримує зв'язок із політичною елітою в Москві.

Як заявив Стрєлков РІА "Новости", він підтримує "зв'язок у Москві тільки зі своїми друзями, ніхто з них не входить у політичні еліти".

Як командир "самооборони" Слов'янка він заявив, що українські силовики навколо Слов'янська, утримуваного, як він каже, "прихильниками федералізації", у кілька разів перевищує сили самооборони.

"Якщо ми не утримаємо місто, ми всі загинемо, це абсолютно зрозуміло. Я обіцяв, і мої люди обіцяли, що ми не залишимо Слов'янськ", - заявив Стрєлков.

"За моєю оцінкою, сили супротивника, які зосереджені навколо Слов'янська, перевищують наші в кілька разів, і самі ми місто не утримаємо", - сказав він.

"Ми будемо триматися до кінця, але якщо не буде підтримки, нас знищать", - заявив Стрєлков.

А на прохання прокоментувати повідомлення про прибуття на допомогу захисникам Донецької республіки добровольців із Криму й Чечні, Стрєлков сказав, що "їх не бачив". "Я б хотів говорити лише про те, що є насправді", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування