Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київрада проведе засідання в четвер

Середа, 4 червня 2014, 19:24

Перше засідання новообраної Київської міської ради планується провести в четвер, 5 червня, в приміщенні мерії на Хрещатику.

Про це йдеться на сайті Київради.

"Об 11:30 відбудеться перше пленарне засідання сесії новообраної Київської міської ради, на якій буде оголошено рішення про обрання Київського міського голови та депутатів Київради", - сказано у офіційному повідомленні.

Урочисте засідання планується провести в колонній залі, і підготовка заходу доручена компанії "Таврійські ігри", передає "Інтерфакс-Україна" із посилання на своє джерело.

Тим часом, джерело в Київраді повідомило, що на даний момент ще не вирішено питання про виселення з будівлі мерії активістів Майдану і з цією метою в будівлі знаходяться озброєні представники правоохоронних органів.

Якщо цю проблему не вдасться вирішити до кінця дня в середу, то перше засідання Київради може відбутися в четвер, але в будівлі однієї з районних держадміністрацій.

При цьому в самообороні спростували інформацію про те, що правоохоронці намагаються виселити активістів Майдану з мерії.

Раніше глава Київської міської держадміністрації Володимир Бондаренко заявляв, що в будівлі мерії залишилися тільки ті активісти, які здійснюють там ремонтні роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування