Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК поскаржилися, що перемогу у "Батьківщини" крадуть у СІЗО

Субота, 1 листопада 2014, 17:40

"Батьківщина" подала до ЦВК скаргу у зв'язку з фальсифікаціями на 182-му окрузі на користь кандидата від партії "Блок Петра Порошенка".

Про це заявив представник "Батьківщини" у ЦВК Сергій Власенко, повідомили у прес-службі партії.

Як наголосив Власенко, завдяки фальсифікаціям  в слідчих ізоляторах вкрали перемогу у кандидата від "Батьківщини" Юрія Одарченка.

"Ми змушені констатувати, що ці вибори затьмарені масовими фальсифікаціями на деяких округах, зокрема, на 140-му окрузі та на окрузі 182", - заявив представник "Батьківщини" у ЦВК.

За словами Власенка, "Батьківщина" володіє достатньою кількістю фактів, які свідчать про те, що вибори у 182-му окрузі були сфальсифіковані.

"Незважаючи на це, ЦВК прийняла протокол в ОВК навіть без печатки, що є грубим порушенням чинного законодавства України", - додав Власенко.

Також він заявив, що ОВК "відмовлялась розглядати скарги кандидата у депутати Юрія Одарченка, а ЦВК, незважаючи на відповідне подання, відмовилась міняти членів ОВК".

"У представника "Батьківщини" просто крадуть перемогу за допомогою фальсифікацій у слідчих ізоляторах Херсонської області, де затримані отримували бюлетені без належних документів та голосували під контролем адміністрації СІЗО, в результаті чого в цих СІЗО аномальну підтримку отримав представник Блоку Петра Порошенка", - заявив Власенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: