Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО: 1 боєць загинув, 6 поранені

Неділя, 2 листопада 2014, 08:59

За минулу добу бойовики 28 разів обстріляли наші блокпости, опорні та спостережні пункти.

ПРо це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець загинув, ще шістьох поранених доставлено до медичних закладів", - йдеться у повідомленні. 

Вночі обстрілів позицій сил АТО не зафіксовано.

Найбільш складна ситуація в районі населеного пункту Кримське: там бойовики неодноразово обстріляли українські підрозділи, використовували при цьому стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети та РСЗВ БМ-21 Град.

"Новоласпа, Гранітне, Чернухіно та Майорськ – наступні точки напруження, де стались вогневі нальоти", - зазначили у прес-центрі.

"На півдні ситуація швидкоплинна, бойовики ведуть обстріли наших позицій, ми здійснюємо вогневі ураження у відповідь по вогневим точкам бойовиків", - йдеться у повідомленні. 

"Сили АТО забезпечують оборону визначених рубежів, ... готові до будь-яких викликів, які сьогодні можуть бути реалізовані бойовиками", - підкреслили у прес-центрі АТО.

Окрім того, за даними прес-центру, 1 листопада транспортно-бойовим вертольотом армійської авіації Мі-8МТ, 18 поранених військовослужбовців, серед яких один у стані середньої важкості, були евакуйовані із зони АТО до Дніпропетровська.

"Вертоліт виконав посадку у міжнародному аеропорту "Дніпропетровськ", звідки поранених військовослужбовців каретами швидкої допомоги було доправлено до місцевого військового шпиталю", - зазначили у прес-центрі.

Джерело відео -  Військове телебачення України

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування