Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стець: я міг би очолити Адміністрацію президента

Четвер, 4 грудня 2014, 15:57

Новопризначений міністр інформаційної політики Юрій Стець стверджує, що не має великих особистих амбіцій, хоча міг би очолити одне з центральних державних відомств.

Про це він сказав у інтерв’ю "Телектритиці", коментуючи чутки про те, що міністерство створюється спеціально під нього.

"Люди, які займаються не прямим тролінгом, а хоча б трохи аналізують ситуацію, чітко розуміють, що в мене були і залишаються можливості очолити АП чи РНБО. Якби в мене було бажання, я вже міг би зайняти одну з цих двох посад. Тому логіки в таких заявах я не бачу", – сказав він.

Стець також повідомив, що більше не є генеральним продюсером "5 каналу".

"Ні, я фізично не встигаю, офіційно я є членом наглядової ради, але в мене бракує часу, останні три дні майже не спав", – сказав міністр.

Він також заявив, що після того, як із закінченням військових дій потреба у Міністерстві інформаційної політики відпаде, він не планує більше балотуватися у Верховну раду.

"Я більше не планую йти в парламент, тому що вважаю, що більше двох разів не можна йти в депутати, бо ти відриваєшся від соціуму, не відчуваєш його. У Комітеті свободи слова колектив теж має оновлюватися, свіжі люди, свіжі ідеї", – запевнив Стець.

Як відомо, Стець є кумом президента Петра Порошенка, якому також належить "5 канал".

Стець вважає, що міністерство інформполітики потрібне лише на час військових дій, а після їх закінчення має бути ліквідованим.

Раніше інформація про створення цього відомства викликала хвилю обурення серед журналістів та громадських активістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: