Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко зустрівся з "кіборгами": якщо здамо "Донецьк", ворог буде в Борисполі

П'ятниця, 5 грудня 2014, 15:27

Президент Петро Порошенко на зустрічі з "кіборгами"в Києві заявив: якщо ворогу віддати аеропорт, то терористи дійдуть до Львова.

Порошенко у п'ятницю зустрівся з військовими, які боронять Донецький аеропорт, та волонтерами, що допомагають забезпечувати їх всім необхідним, передає пре-служба глави держави.

"Я впевнений, що ми там захищаємо всю Україну: здамо "Донецьк", ворог буде в Борисполі, чи в Гостомелі, чи у Львові", – наголосив Порошенко.

 Фото з Твіттера президента

На думку президента, захисники Донецького аеропорту увійдуть у підручники історії України.

"Слова "кіборг", "укроп" сьогодні стали символами незламності українського духу, того, як українці вміють воювати, прикладом, на якому будуть формуватися покоління українських воїнів", – зазначив глава держави.

Порошенко підкреслив, що для нього має величезне значення лялька, яку раніше подарували йому донецькі "кіборги".

"Приходиш ранком на роботу, і вже стало традицією: береш ляльку, дивишся на неї і думаєш, що ти за цей день повинен зробити, щоб захистити країну", – розповів президент.

 Фото прес-служби президента

Особливо Порошенко відзначив роль волонтерів у забезпеченні армії. За його словами, більше 80% українців у різній формі надали допомогу Збройним Силам.

Президент вважає ефективною ініціативу із залучення волонтерів до роботи із забезпечення військових у структурі Міністерства оброни і Збройних Сил.

Присутній на зустрічі начальник Генерального штабу Віктор Муженко зазначив, що, незважаючи на проблеми забезпечення, боєздатність армії зростає.

Президент вручив нагороди захисникам Донецького аеропорту та волонтерам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування