Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС Британії: повне виконання Мінських угод – єдина умова скасування санкцій

Четвер, 5 березня 2015, 20:59

Лише повне виконання Російською Федерацією зобов'язань за Мінськими домовленостями сприятиме скасуванню санкцій Європейського Союзу проти Росії.

Про це заявив глава МЗС Великої Британії Філіп Хеммонд сказав під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, повідомляє УНІАН.

"Ми даємо чітко зрозуміти, що домовленості, досягнуті 12 лютого в Мінську, повинні повністю дотримуватися і, таким чином, єдиною умовою для скасування Європейським Союзом санкцій буде повна імплементація зобов'язань, визначених в Мінську", - наголосив Хеммонд.

За його словами, процес виконання мінських домовленостей буде непростим і болючим, але Британія готова допомагати Україні і буде стежити за прогресом, який буде досягати Україна як у виконанні мінських домовленостей, так і по програмі реформування.

"Хочу підкреслити, що ми обговорювали єдність Європейського союзу в питанні ситуації в Україні і допомоги, яку ми надаємо Україні. Ми разом з США думаємо про те, як зробити мир в Україні незворотнім і виконання мінських угод обов'язковим", - наголосив Хемонд, якого цитує Інтерфакс-Україна.

За його словами, Британія "буде направляти месидж російській владі щодо того, як мають виконуватися взяті на себе зобов'язання".

Європейська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування