Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики посилюють свої позиції, маскують радіорозвідку - ІС

Середа, 1 квітня 2015, 11:01

Бойовики активно посилюють свої ударні тактичні групи на певних напрямках, повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Північним" маршрутом, через Лутугіно – Перевальськ – Алчевськ, перемістилися кілька колон постачання – усього 27 одиниць транспортних одиниць різного призначення, включаючи вантажні автомобілі, паливозаправники, спецавтомобілі.

Серед останніх – в основному пересувні майстерні й машини зі спеціальним інженерним устаткуванням, пише Тимчук у Facebook.

Крім того, на під'їзних шляхах до Дебальцевого розвантажено 3 вагони з боєприпасами – в основному 122-мм НУРСи до РСЗО "Град" (боєприпаси відвезено в район Чорнухине).

"Південним" маршруту також продовжували перекидати матеріально-технічні ресурси, постачання й бойову техніку в район Донецька і південніше його. Усього зафіксовано близько 34 одиниць техніки (з них 26 одиниць – транспорт постачання).

На Артемівському напрямку відзначено прибуття з Донецька 2-х тактичних груп ротної ланки, розгорнутих на флангових позиціях у районі Луганське й Світлодарськ.

На даний момент північніше Дебальцевого зосереджено 22-24 танки терористів, 38 ББМ, до 1 500 осіб, у складі трьох основних тактичних груп батальйонного рівня і дрібніших формувань.

Артилерію, що їх підтримує, відтягнуто за трасу Луганськ – Донецьк (північніше неї діють лише невеликі артгрупи по 3-4 гармати).

У районі Донецька, Горлівки й Докучаєвська відзначається робота 3-х вузлів радіотехнічної розвідки (РТР) "російсько-терористичних військ".

У районі Старобешевого відзначається наявність нової радіомережі, хоча бойовики намагаються підтримувати режим радіомаскування в цьому районі й приховати прибуття туди свіжої БТГ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...