Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На артемівському напрямку бойовики використали міномети 82-мм і 120-мм

П'ятниця, 3 квітня 2015, 11:44

Бойовики продовжують збройні провокації в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це в п'ятницю повідомляє у своєму Facebook керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Відзначається, що протягом четверга російсько-терористичні війська на Донбасі продовжували проводити обстріли та збройні провокації на цілому ряді ділянок по лінії розмежування сторін.

Найбільш складна ситуація фіксувалася на Маріупольському (Приморському) та Донецькому напрямках, відзначена активність терористів в районі Бахмутської траси.

Так, двічі в районі селища Широкиного терористи накривали український опорний пункт вогнем з 82-мм мінометів, намагаючись під прикриттям мінометного вогню провести перегрупування своїх сил і засобів на передньому краї.

Також зазнали обстрілу українські позиції в районі населених пунктів Опитне та Авдіївка (використовували гранатомети і стрілецьку автоматичну зброю). На даній ділянці групи бойовиків тричі зближувалися з позиціями українських військ і відкривали вогонь.

Також зафіксована бойова активність формувань російсько-терористичних військ на Артемівському напрямку. У районі населених пунктів Майорське, Ленінське та Луганське бойовики в перманентному режимі протягом доби вели обстріл українських позицій з гранатометів, стрілецької зброї, зазначено використання терористами і 82-мм і 120-мм мінометів.

Відразу на декількох ділянках зони АТО російсько-терористичні війська продовжують активні дії силами своїх диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ), намагаючись проникнути принаймні в тактичні тили українських військ з метою розвідки, диверсій і обстрілів позицій українських військ.

Зокрема, за даними Тимчука, такі випадки зафіксовані на Сєверодонецькому і Артемівському напрямках, на напрямку на Волноваху (район н.п. Гранітне, південніше Донецька), і на самому Донецькому напрямку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...