Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині хочуть скасувати спецперепустки: вистачить й паспорта

Понеділок, 1 червня 2015, 17:44

Керівництво Донецької обласної військово-цивільної адміністрації має намір ініціювати перетин лінії розмежування в зоні АТО за цивільним паспортами, скасувавши спецперепустки.

Про це заявив під час інспекційної поїздки на КПВВ "Курахове" заступник голови Донецької ОВЦА  Михайло Нечепорук, повідомляє прес-служба ОВЦА.

"У ході перевірки було встановлено, що основною проблемою, яка є причиною величезних черг, є недосконала система перепусток, що діє в області. Поряд із паперовим варіантом є й електронна версія, але без папірця вона не діє. Однак саме із отриманням паперового пропуску існує безліч проблем для пересічних громадян", -  зазначено у повідомленні.

У зв'язку з цимНечепорук заявив, що має намір клопотати перед головою регіону  про підготовку матеріалів для внесення пропозицій щодо змін порядку, що значно прискорить перетин КПВВ, особливо особами, які ще не отримали перепустки.

"За нового порядку роль перепусток виконуватиме звичайний паспорт громадянина України, тому потреба в отриманні пропусків відпаде, а разом з нею - величезні черги і корупційна складова, якою встигла обрости ця система за короткий час існування", - зазначив Нечепорук.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: