Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донецьк повезли 6 російських бронемашин, у тому числі "Тигри" - Тимчук

Середа, 3 червня 2015, 10:08

У районі Шахтарська відзначено переміщення убік Донецька 6-ти одиниць ББМ бойовиків, у тому числі 2-х бронеавтомобілів ГАЗ-2330 "Тигр" виробництва Російської Федерації.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, наголошуючи, що "в Україні на озброєнні таких ББМ нема".

Одна зі згаданих ББМ "Тигр" – у модифікації мобільного автоматизованого комплексу радіоелектронної імітації й постановки перешкод "Леєр-2".

У цілому за добу зафіксовано інтенсивний рух автотранспорту бойовиків у Донецьку, Ясинуватій у напрямку на Горлівку, через Харцизьк, Роздольне, Сніжне.

Зафіксовано інтенсивні перевезення матеріально-технічних ресурсів у самому Донецьку (так, на Спартак пройшла колона автомобільної техніки приблизно в 20 одиниць), а також ц Петровському й Київському районах міста (предмети постачання перевозили на передові позиції).

Крім того, колона з 12 одиниць автотранспорту із двома танками на трейлерах і 4-ма гарматами "Мста-Б" на буксирі проїхала в південному напрямку від Луганська.

За попередніми даними, вона пішла на Краснодон, де розташована база ремонту й відновлення техніки бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...