Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кіхтенко теж вважає, що Україна не чує Донбас

Субота, 6 червня 2015, 07:41

Набір проблем в області, як і очевидні способи їх вирішення, не зміняться за будь-якого керівника.

Про це Кіхтенко  розповів в інтерв'ю ZN,ua.

"На жаль, досі в мене жодного разу не було можливості особисто зустрітися з прем'єр-міністром. Тільки в рамках відеоконференцій у складі всіх областей. Я, звичайно, регулярно робив спроби потрапити на прийом, дзвонив, писав, але... на жаль", - сказав він.

"Не можу сказати, що мене весь час не чують. Ось недавно відновили залізничне сполучення з Маріуполем. Почули. 7 червня почне ходити поїзд Маріуполь-Львів. Усе це насправді ключові для наших жителів речі. Так вони відчувають свою неподільність з Україною. Тому, повертаючись до запитання про те, працюю я чи допрацьовую, скажу, що справа взагалі не в моїй персоналії. Справа в тому, що набір проблем в області, як і очевидні способи їх вирішення, не зміняться за будь-якого керівника. Адже я сам мав звичку іронізувати над тезою про те, що Україна не чує Донбас. Але це так!".

Як повідомлялося, уряд на позачерговому засіданні прийняв і вніс Президентові подання про звільнення голови Донецької ОДА Олександра Кіхтенко.

На прес-конференції 5 червня Порошенко заявив, що Кіхтенко найближчим часом понесе відповідальність за зрив побудови оборонних споруд на кордоні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування