Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині через обстріли поранено українського військового

Понеділок, 8 червня 2015, 11:16

Внаслідок одного з обстрілів околиць міста Щастя Луганської області український військовий отримав осколкові поранення від мінометного снаряду.

Про це повідомляється на сайті губернатора Луганської області Геннадія Москаля.

За його словами, протягом минулої доби бойові дії велися в кількох точках на лінії розмежування, що проходить по Луганській області, зокрема на околицях Щастя біля мосту через Сіверський Донець, де дислокуються українські силовики. Обстріли велися з мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї з боку окупованої Веселої Гори.

Поранений госпіталізований, загрози його життю немає.

Крім того, у Кримському в районі протитуберкульозного санаторію, починаючи з 16-ї години й до півночі, спалахували перестрілки із застосуванням крупнокаліберних кулеметів, гранатометів та мінометів.

Також обстрілів із автоматичної зброї зазнав "нульовий" блокпост при в’їзді в село Родина (входить до міста Золоте) та опорні пункти на березі Сіверського Донця в Трьохізбенці Новоайдарського району. У всіх випадках обійшлося без руйнування інфраструктури та житлового сектору, інформації про поранених та загиблих не надходило.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування