Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко і Яценюк розповіли про важливі завдання ВМС

Неділя, 5 липня 2015, 10:55

Президент Петро Порошенко та глава уряду Арсеній Яценюк привітали особовий склад та ветеранів Військово-Морських Сил ЗСУ з нагоди Дня ВМС.

Як зазначив Порошенко у своєму зверненні, "сьогодення ставить перед українським військовим флотом завдання, що вимагають повної мобілізації усіх сил та самовіддачі для їх виконання".

"За минулий рік ви пройшли складний шлях відродження флоту у нових пунктах базування, підготували сили до виконання бойових завдань і забезпечили захист вітчизни з морського напрямку", - підкреслив президент.

Також він повідомив, що з нагоди Дня ВМС постановив нагородити військових моряків за мужність, виявлені у захисті сувернітету України.

Так, зокрема, згідно з указом №390, нагроджено військові нагороджені орденом Богдана Хмельницького III ступеня, орденом "За мужність" III ступеня, орденом Данила Галицького, медаллю "За військову службу Україні", медаллю "За бездоганну службу" III ступеня,  медаллю "Захиснику Вітчизни".

У свою чергу прем'єр зазначив: "Сьогодні флот, морська авіація, берегова охорона виконують важливі й складні завдання із захисту наших кордонів". 

"Знаю, що ви повсякчасно посилюєте міць флоту, його боєздатність, готовність дати гідну відповідь на ворожі провокації", - зазначив Яценюк .

Українська правда  

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...