Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков хоче подати зустрічний позов і радить Тягнибоку "взяти в суд совість"

Вівторок, 8 вересня 2015, 17:06

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков має намір подати зустрічний позов, якщо лідер "Свободи" Олег Тягнибок вирішить звернутися до суду.

Про це він написав у себе на Facebook у вівторок.

Також глава МВС порадив Тягнибоку "взяти в суд совість".

Тягнибок подает в суд на меня? Это более цивилизованно, чем та преступная пещерная тупость, в которой он участвовал под ...

Posted by Arsen Avakov on 8 вересня 2015 р.

Як відомо, Тягнибок стверджує, що не причетний до трагічних подій під Верховною Радою 31 серпня.

Політик уже двічі анонсував, що подасть позов проти Авакова, який, за його словами незаконно звинуватив його у смертях нацгвардійців внаслідок трагічних подій під ВР 31 серпня.

Тягнибок уже побував на двох допитах в МВСі був викликаний на третій.

Як відомо, 31 серпня під Верховною Радою зібралися люди, невдоволені наміром депутатів підтримати у першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Багато з них були з атрибутикою "Свободи". Тягнибок виступив перед натовпом і заявив, що Рада хоче прийняти зміни в інтересах Путіна, які начебто звільнять ватажків терористів від покарань.

Після голосування почалися сутички натовпу з нацгвардійцями, під час якого радикали кинули в нацгвардійців бойову гранату. В результаті троє бійців Нацгвардії наразі померли у лікарнях від отриманих травм, ще декілька перебувають у важкому стані.

Представникам "Свободи" Ігорю Швайці та Юрію Сиротюку вже висунули підозри.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування