Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-соратниця Вітренко так і не стала заступницею голови Донецької області

Четвер, 1 жовтня 2015, 16:08

Голова Донецької області Павло Жебрівський заявляє, що після скандалу, який здійнявся після оголошення про призначення його заступницею Євгенії Гогітідзе, вона відмовилась від посади.

Про це Жебрівський розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Я не вважаю такий крок помилкою, бо Євгенія Гогітідзе є ефективним менеджером і знає, як поставити апарат, щоб він працював ефективно. Звинувачення в корупції –цікаво, що великими буквами писали, що проти неї була порушена кримінальна справа, а маленькими –що справа закрита за відсутністю складу злочину", - сказав він.

"Щодо проросійських партій. Так, Гогітідзе співпрацювала із Вітренко. У 2010 році працювала на Тимошенко. Тобто вона скоріше аполітична, ніж має політичні уподобання чи погляди. Але на неї вилилося стільки бруду, що вона підійшла до мене наступного дня і відмовилась працювати на цій посаді, бо не хоче, щоб те, що ми робимо, було знівельоване", - розповів Жебрівський.

Гогітідзе

"Тому на сьогодні Гогітідзе немає на робочому місці, розпорядження про її призначення скасоване за її ініціативою", - зазначив голова області.

Минулого тижня стало відмо, що Гогітідзе була призначена заступницею голови Донецької обласний військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування