Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидат у мери від БПП агітує в Іллічівську за "Опоблок"

Вівторок, 6 жовтня 2015, 16:29

Кандидат у мери Іллічівська від "Блоку Петра Порошенка" Валерій Хмельнюк агітує за "Опозиційний блок".

Про це на своєму Facebook повідомила журналіст Мар'яна П'єцух.

На відео, яке вона оприлюднила, видно, що Хмельнюк на зустрічі з виборцями закликає підтримати дві політичні сили – "БПП" та "Опоблок".

"Я йду цього разу від партії "більшовиків"- від Порошенка, "Солідарності". Мені кажуть: "Чому? Знову Хмельнюк перелаштувався, підсів на партію президента". Я кажу: "Та нісенітниці, чого там на неї сідати. На неї де сядеш, там і злізеш - рейтинг партії там 10%", - сказав він на зустрічі.

"Чому я йду? Тому, що ми хочемо, щоб у нас була хороша, ділова, дієва міськрада. Тому що мер у полі один не воїн. Тому ми говоримо - підтримайте цю політичну силу. За партію "Опозиційний блок" ви й самі багато хто будете голосувати, зі зрозумілих причин", - додав кандидат.

"Тому якщо там прийдуть від партії Порошенка і "Опозиційного блоку", тоді міськрада буде люкс-торпеда. Тоді буде нормальна міська рада працювати на користь мешканців міста Іллічівська. (...) Тому я просив би вас підтримати ці дві політичні сили", - сказав Хмельнюк.

Як відомо, 29 вересня стало відомо, що "Солідарність - БПП" висунула кандидатом у мери Іллічівська беззмінного керівника міста Валерія Хмельнюка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування