Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ оголосила конкурс на керівників антикорупційної прокуратури

Середа, 7 жовтня 2015, 10:00

Генеральна прокуратура розпочинає відкритий конкурс з відбору кандидатів на посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, його першого заступника і заступника.

Відповідне оголошення оприлюднено на сайті ГПУ 7 жовтня.

Також у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру відберуть: начальника управління процесуального керівництва і начальників відділів у його складі; начальника аналітично-статистичного відділу; начальника відділу документального забезпечення.

Кандидати мають відповідають вимогам ч. 1 (щодо наявності громадянства України, вищої юридичної освіти та володіння державною мовою) та 3 ст. 27 закону "Про прокуратуру".

Не допускаються до участі у конкурсі особи, які впродовж 5 років до дня набуття чинності законом "Про прокуратуру" від 14 жовтня 2014 року (№ 1697-VII) працювали у спеціально уповноважених підрозділах із боротьби з корупцією в органах прокуратури, МВС, податкової міліції, СБУ, Військової служби правопорядку у ЗСУ та митних органах.

Також не допустять до конкурсу осіб, на яких поширюється ч. 5 ст. 27 закону "Про прокуратуру", а також закони "Про очищення влади" та "Про запобігання корупції".

Кандидати мають подати такі документи (в папці із зав’язками):

- заяву про участь у конкурсі на зайняття адміністративної посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі;

- анкету в паперовому та електронному вигляді;

- автобіографію;

- 2 фотокартки (3,5х4,5);

- копію та оригінал паспорта громадянина України;

- копію та оригінал довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;

- документ про вищу юридичну освіту з додатками та його копію, належним чином завірену;

- копію трудової книжки, належним чином завірену;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік (у паперовому та електронному вигляді);

- сертифікат про проходження профілактичного наркологічного обліку згідно з формою № 140/о;

- медичну довідку про стан здоров'я за формою № 133/о;

- медичну довідку про проходження обов’язкового попереднього та періодичних психіатричних оглядів згідно з формою № 122-2/о;

- заяву про обробку персональних даних та дозвіл на спеціальну перевірку.

Кандидати подають повний пакет документів особисто або поштою. У випадку направлення копій документів поштою їх оригінали повинні бути надані робочій групі особисто кандидатом не пізніше ніж за 24 години до початку тестування. 

Прийом документів здійснюється впродовж 14 календарних днів (включно з днем відправки документів поштою) з 8 жовтня до 21 жовтня з 9ºº до 18ºº (без перерв та вихідних) за адресою: 04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81-б, каб. 108 (тел. 044 206 08 79).

Інформація про дату, час і місце проведення тестувань та співбесід, осіб допущених до участі у відкритому конкурсі, рейтингові списки кандидатів буде оприлюднена на сайті ГПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування