Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан показав, як проводить час під домашнім арештом

Субота, 7 листопада 2015, 22:15

Соратник олігарха Ігоря Коломойського, лідер партії "Укроп" Геннадій Корбан, якому суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заявив, що проводить його у компанії своїх друзів-нардепів.

Про це Корбан повідомив 7 листопада на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, після рішення суду він отримав можливість виспатися, та найближчим часом буде "публікувати багато цікавого".

"В даний момент проводжу домашній арешт в компанії своїх друзів - нардепів Андрія Денисенка, Бориса Філатова, Віталія Купрія і коптера Грицака (глави СБУ), який нахабно завис навпроти вікна мого кабінету", - зазначив Корбан та додав фото до свого допису. 

Фото з Facebook Геннадія Корбана

Як відомо, Геннадія Корбана затримали під час спецоперації 31 жовтня, правоохоронці висунули йому підозру в причетності до керівництва організованою злочинною організацією.

Обвинувачення у справі щодо обрання запобіжного заходу Корбану вимагало взяти його під варту без права внесення застави.

Прокурор мотивував це тим, що Корбан може переховуватися від слідства, чинити тиск на свідків і вчиняти кримінальні правопорушення.

Захист Корбана клопотав про перенесення засідання через пізній час, але прокурори звинуватили адвокатів у затягуванні судового засідання, адже о 8.40 6 листопада закінчується 72-годинний термін для обрання йому міри запобіжного заходу.

В ніч на 6 листопада Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід Геннадію Корбану у вигляді домашнього арешту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: