Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко доручив Яценюку і Ложкіну підготуватися до Дня Гідності

Понеділок, 9 листопада 2015, 14:39

Президент Петро Порошенко доручив невідкладно утворити Організаційний комітет із підготовки та відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи.

Відповідно до указу президента від 9 листопада, його співголовами будуть прем’єр-міністр і голова Адміністрації президента.

До роботи оргкомітету мають залучити й представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, територіальних громад, громадських об’єднань.

21 листопада у Києві, інших населених пунктах мають пройти урочистості та меморіальні заходи за участю представників органів виконавчої влади, територіальних громад, народних депутатів, політичного корпусу, громадянського суспільства, насамперед учасників революційних подій у 2004-му, 2013-2014 роках, родин Героїв Небесної Сотні, учасників АТО, представників волонтерських рухів, духовенства.

У навчальних закладах, закладах культури, військових частинах планують провести тематичні виставки, презентації та інші заходи, присвячені подіям 2004 року та Революції Гідності, її учасникам та значенню цих подій у розвитку громадянського суспільства.

Серед іншого, Міністерству закордонних справ України доручено забезпечити заходи з відзначення Дня Гідності та Свободи у дипломатичних установах України за кордоном, а також сприяти українській громадськості за кордоном у відзначенні цього дня.

Міністерства інформаційної політики й Український інститут національної пам’яті мають подбати про розробку і впровадження тематичних інформаційних програм, присвячених Революції Гідності для державних ЗМІ, відповідну соціальну рекламу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування