Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США глави компаній і політики обговорили способи зупинити Трампа

Середа, 9 березня 2016, 05:33

Мільярдери, керівники найбільших американських технологічних компаній, топ-представники Республіканської і Демократичної партій на секретній зустрічі обговорювали, як зупинити Дональда Трампа на шляху до президентства.

Про це пише Huffington Post.

У форумі брали участь глава Apple Тім Кук, співзасновник Google Ларрі Пейдж, один з творців комп'ютерної мережі Napster Шон Паркер, глава Tesla Motors і SpaceX Елон Маск. З політиків були лідер демократичної більшості в Сенаті Мітч Макконнелл, політичний гуру Карл Роув, конгресмени і сенатори, що представляють обидві партії - Республіканську і Демократичну, а також співробітники вашингтонської адміністрації, що раніше заявляли про неможливість підтримки Трампа.

"Привид бродить по Всесвітньому форуму - привид Дональда Трампа, - написав у Twitter засновник The Weekly Standard Білл Крістол, перефразовуючи "Маніфест комуністичної партії". - Було багато переживань з приводу його появи, багато розмов, деякі з них проникливі і вдумливі, про те, чому він досяг такого успіху, багато хто висловлював надію, що він програє".

Основним моментом зустрічі був виступ Роува про фокус-групи щодо Трампа. Найбільш слабким місцем, на думку Роува, є те, що виборцям важко бачити Трампа в якості президента і людини, на яку будуть дивитися їхні діти. Вони також бачать його як нестабільну людину, чиї "короткі пальці не повинні бути ніде поруч з ядерною кнопкою".

Джерела, знайомі з ситуацією, що побажали залишитися невідомими, сказали, що велика частина обговорення навколо Трампа зводилася до питання, як це сталося, а не як його зупинити.

Трамп уже заручився підтримкою третини делегатів необхідних для висунення в президенти від Республіканської партії, якщо він на наступному тижні переможе ще в двох штатах - Флориді і Огайо, йому залишиться завоювати прихильність ще половини делегатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запустили ракети: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...