Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азербайджан в односторонньому порядку припиняє військові дії

Неділя, 3 квітня 2016, 12:55

Азербайджан заявив про рішення в односторонньому порядку припинити військові дії, які поновилися у Нагірному Карабасі 2 квітня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Азербайджан з посиланням на Міноборони країни.

Зазначається, що дане рішення ухвалено з урахуванням звернень міжнародних структур та миролюбної політики, яка проводиться державою.

"Збройні сили Азербайджану призупинили контрнаступ і відповідні заходи проти ворога і приступили до зміцнення оборони звільнених територій", - наголошується у повідомленні

"У разі, якщо збройні сили Вірменії не залишать свої провокаційні дії і продовжать обстріли житлових пунктів і бойових позицій, Збройні сили Азербайджану продовжать наступальні операції з використанням усіх наявних на озброєнні засобів", - заявили у Міноборони. 

Як відомо, раніше у Міноборони Азербайджану заявили, що у зоні карабаського конфлікту обстановка залишається складною, за даними ЗМІ, з Вірменії у невизнану республіку доставлені ракетні комплекси і РСЗВ.

Детальніше про ситуацію у зоні конфлікту у Нагірному Карабасі читайте у матеріалі на "Європейській правді" - "Карабах на порозі війни. Загострення перед великими переговорами". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування