Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конкурсну комісію щодо НАЗК покинув представник Ради

Середа, 8 червня 2016, 12:33

Член комісії з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції Володимир Сущенко, делегований від Верховної Ради, подав у відставку.

Про це заявив під час засідання парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції голова комітету Єгор Соболєв, повідомляє "Укрінформ".

"Хочу поінформувати членів комітету, що Володимир Сущенко, делегований нами як парламентом до комісії з виборів членів НАЗК, подав у відставку", – зазначив він.

Соболєв також нагадав, що комісія з відбору членів агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) ніяк не може обрати п'ятого члена агентства.

Як відомо, у січні депутат Віктор Чумак написав заяву про складання повноважень члена Національного агентства із запобігання корупції, куди його пропонували активісти й представники антикорупційних організацій.

Національне агентство з питань запобігання і протидії корупції офіційно створене в березні цього року, проте наразі штат заповнений на 20%, і агентство не може розпочати повноцінну роботу.

У березні дообрали двох членів НАЗК – Руслана Рябошапку й Руслана Радецького, відтак їх стало четверо з п’яти, але агенція змогла розпочати свою роботу.

Одним із головних завдань органу є забезпечення функціонування системи електронного декларування.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...