Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гринів про Коцюбинське: Ми отримали ще один "законодавчий орган"

Вівторок, 5 липня 2016, 10:37

Лідер фракції БПП Ігор Гринів обурений рішенням Верховного суду України, який підтримав скасування постанови парламенту про розпуск Коцюбинської селищної ради та призначення там виборів.

Виступаючи з трибуни Верховної Ради, він назвав це прикладом опору судової системи реформам.

"Ми прийняли стратегічні рішення для розвитку та формування країни. Зміни до Конституції в частині реформи судової влади разом із законом про судоустрій стануть тим фільтром, який забезпечить роботу у судовій системі справді достойних судів…", – сказав Гринів.

"Але система опирається. Прецедент, створений вчора, коли Верховний суд України скасував постанову Верховної Ради про призначення виборів у Коцюбинському, є спробою реального опору судової системи Верховній Раді", – заявив він.

"Ми вчора отримали фактично ще один законодавчий орган в державі. Не далекий той час, коли Верховний суд скасує постанову про скасування повноважень (екс-президента Віктора) Януковича або інші", – вважає лідер фракції БПП.

Він також закликав: "У нас лишилося не так багато часу на цій сесії, ми повинні прийняти закони, які дозволять Україні далі стабілізувати економічну ситуацію, розпочати економічні реформи".

Гринів сподівається, що реформи триватимуть і цієї каденції, і наступної.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування